resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 1010
    size büyük teknik adam olmadığını bir kaç maddeyle açıklayayım.

    1.si veysel. bu adamla olsa ligde olur ligde bile olmayan veyseli deplasmanda alexis sanchez'e karşı oynatmanın mantığı yok.
    2.si melo. melo gibi dikine oynayabilen her ileriye çıktığında etkili olan bir futbolcuyu stoper'in göbeğine çekmenin mantığı yok.
    3.sü sneijder. bu adamın ileride durması atabildiği pasları, çektiği şutları, düşünme hızı,çabuk oynaması dünyada çok nadir bulunurken, defansif ortasaha oynamasının mantığı yok.
    4.sü arsenal maçına çıkıyorsun deplasmanda ilk 20dk falan belliki kontra atak oynayacağız. kontra atak futbolu oynatırken, ileride olcan ve bruma'nın olmamasının mantığı yok.
    5.si pandev'le başlayıp sneijder'i kendisine uzaklaştırmanın mantığı yok, burak pas yapabilen bir futbolcu değil. pandev ve sneijder etkili olabilecekken onları birbirinden uzaklaştırmanın mantığı yok.

    6.sı ve en önemlilerden biri, madem biz bu takımla antremanlara çıkmıyoruz, madem bu takımla antremanlara prandelli çıkıyor ve antremanlarda futbolcuları görüyor, gözlemliyor. ulan hamit yekta'dan çok daha iyi gözüktü, nasıl oluyorda antremanları gören prandelli hamit ile değilde yekta ile başlayabiliyor ?

    iyisin sempatiksin eyvallah, şu an senden başka hiç bir hoca bu arsenal'den 4 tane yemezdi. böyle saçma sapan futbolcuların yerlerini değiştirirsen 4 değil 8 tane de atarlar.

    kendisini gerçekten bu takımdan gitmesini istiyorum. herkesin ama herkesin bu 11'i bu biçim bu pozisyonları eleştirmeye hakkı var. hiç kimse demesin siz mi antremanlara katılıyonuz diye. hocanın tercihlerinde en az 5-6 tane yanlışlık var ! yenilebilirsin belki ama 4 tane yersen olmaz prandelli. ayrıca olcan adınformayı istediği çok belli. sivas maçında uğraşıp didiniyordu kesmek nedir ? tamam pandev etkili ozaman çıkart burak'ı. olcan'ı koy.

    prandelli arsenal maçının son maçın olmasını çok istiyorum ama ne yazık öyle olmaz b.ihtimalle. keşke sen isteyerek gitsen. normal biri bu takımı çalıştırır ve macera aramayıp 4-4-2 koyarsa zaten şampiyonluğa aday oynar. seninki macera aramak bile değil. tamamen yanlış tercih yanlış seçim !
App Store'dan indirin Google Play'den alın