resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 985
    prandelli t.d. falan değil, hayatımda böyle kötü bir t.d galatasasaray'ın başında görmedim. bu yaşıma kadar galatasaray'ın avrupa'da 1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçındaki gibi rezil ve mahkum oynadığını da görmedim. prandelli'nin oyuncu seçimleriyle, sivasspor karşısında bile delik deşik olan saçma sapan defans kurgusuyla ve oyu sistemiyle arsenal'ın karşısına çıkarsa darmadağın olacağımızı taraftar bile görüyordu.

    yuh be yuh. 1 ekim 2014 arsenal galatasaray maçı nda ortasahada yekta. ortasahanın bel kemiği melo defansta pasifleştirilmiş durumda. koşmayan, mücadele etmeyen adamlar sahada. tarık, olcan gibi ligde takımı taşıyan oyuncular kulübede. daha hazır olmayan pandev sahada. arsenal gibi devamlı topla oynayan rakibe karşı mücadele gücü yetersiz olan iki forvet. saçmalıklar ve hatalar say say bitmez.

    ben prandelli ile ilgili notumu fener'le oynadığımız süper kupa maçında vermiştim. hem oynatamadığı futbulla hem penallılara giden maçta yekta ve penaltıyı atmasına rağmen olcan gibi oyuncuları penaltıcı diye seçmesiyle prandelli o gün bugünlerin işaretini vermişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın