• 117
    yazacaklarım biraz iddialı olabilir, hatta sonucunda galatasaraylılık şeklim bile sorgulanabilir ama 3 yıldır yaşananalar sonucunda artık gerçekten bu noktaya geldim. şimdi kendisi hakkında hem şikecilere karşı bizi ezdirecek, hem de hükumet tarafında yer alacak türü açıklamalar var. pardon da gerçekten pek sevip saydığım başkanımız ünal aysal sözüm ona bizi şikecilere yedirmedi, ezdirmedi de ne geçti elimize? nesnel anlamda koca bir hiç ama duruşumuzdan taviz vermedik tabi orası bir gerçek. güce biat eden adnan polat işin iyice suyunu çıkardı her açıdan yerlere düştük, merhum özhan canaydın "fair-play" ilkesini şiar edindi yine ezilen, hakkı yenen biz olduk; her halükarda ayazda bırakıldık ve cezalandırıldık. işte alp yalman bu düzeni değiştirecekse benim başkan adayımdır ve sonuna kadar da desteklerim.

    arkadaşlar samimiyetinize sığınarak içimden geçenleri söylemek isterim ki ben artık "sınıfın efendi çocuğu" olmaktan çok sıkıldım çünkü takan yok, biz bize dürüstlük tiyatrosu oynuyoruz. bizim içimiz rahat ama bu efendi adam tavırları düşmanlarımızın çok işine geliyor. yüzsüzlüğün prim yaptığı, namussuzluğun en tepeye konmakla ödüllendirildiği bu ülkede atom fiziği de profesörlük de yerin dibine batsın. hepsinin canı cehenneme, resmen insanlık yaptık sokakta kaldık. artık dileğim başımıza aziz yıldırım'dan daha aziz yıldırım, tayyip'den daha tayyip bir başkanın gelmesi. bundan sonra başka bir kulüp olalım; bizi mezara itenlerden daha gaddar, daha insafsız... biz namuslu kulübüz, bundan başka da iş bilmeyiz ama öğreneceğiz; kumarbazlığı, itliği, hergeleliği...

    http://www.youtube.com/watch?v=yjMHjaU8QWo

    cem uzan, alo fatih, bekir bozdağ, taner yıldız, erdoğan bayraktar, rok, hıncal, binali, zafer çağlayan, büyüklü küçüklü hakan'lar... şu düzende prim yapacak ne kadar sıkıntılı adam varsa toplayalım :( espri dahi olsa malum şahsı anmak istemedim ama galatasaraylı işte ne yaparsın.

    not: kafamdan geçenleri şakayla karışık anlatmaya çalıştım, asıl meselenin anlaşıldığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın