2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
21:45
4 - 1
  • 101
    prandelli'nin kaderini belirleyecegi mac. simdiye kadar cikardigi kadrolar ve yaptigi degisiklikler malesef hayal kirikligi.
    oncelikle bruma'nin yuzde yuz oynamasi gerek. hic oyle savunmaya yardim edemez falan demeyelim, sanchez'i savunacak bek ya da kanat oyuncumuz zaten yok. onunde 3 kisi duracaksin anca o kadar. debuchy yok koscielny yok. rakibin hizli tek savunmacisi kaliyor o da gibbs. bruma rakibi geri cekme acisindan yuzde yuz lazim. yoksa tek basina kosturup bize defanstan cikma firsati yaratacak baska oyuncumuz yok.
    ben yukarda yazdigim sebeplerden dolayi oynatacagini sanmiyorum prandelli'nin. cunku bence oynamasi mantikli. kesin yaniliyorumdur ama.
    bruma disinda rakibi tedirgin edebilecegimiz diger isimde sneijder ve sutlari. umarim o da on liberoda harcanmaz. ileride pasi atacagi adamlar topla birseyler uretemeyince ordan top dagitmaninda bir artisi kalmiyor.
    son olarakta sadece savunma yaparak dayanabilecegimiz bir mac oldugunu dusunmuyorum. dogru zamanda bizi ileride tutabilecek az sayida oyuncumuzu cok net gorevlerle sahaya surmemiz gerek. bekleyip gorecegiz.
    basarilar galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın