2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
21:45
4 - 1
  • 100
    maça 3-5-2 ile başlayacağımızı düşünüyorum. birçok kişi sivasspor karşılaşmasından dolayı çok pozisyon vereceğimizi ve fark yiyebileceğimizi düşünüyor. ancak sivas maçındaki kadar riskli oynamayacağımızı, daha defansif bir kurguyla çıkacağımızı düşünüyorum. prandelli de basın toplantısında özellikle kendi yarı sahamızda daha dengeli oynamamız gerektiğini söyledi. olaya bu açıdan bakınca 3-5-2 sistemi çok büyük defansif sorunlar çıkarmayabilir. geçen sene torino deplasmanında benzer formasyonla çıkılmış iyi bir defansif oyunla 2-2 lik beraberliği almıştık. melonun bireysel hataları maçın sonucu belirleyecektir.

    3-5-2'de kanat oyuncuları çok önemli. tüm kanadı ileri geri kullanacak tempolu ve dengeli oyunculara ihtiyaç var. ben tarıkı beğendim. defansif ve ofansif açıdan dengeli, çabuk ve tempolu. ortalama koşu mesafesi 11 km yi buluyor. veyselin defansif zaafları düşünüldüğünde ilk kanat alternatifi olarak tarıkı görüyorum. sol kanat içinse telles ve olcan adaylar, veya veysel sağda oynarsa tarık. telles sezon açılışından bu yana formsuz. ancak brezilyada bu formasyonda oynamış başarılı olmuş. ofansif meziyetlerini gösterebilir. ayrıca arsenal maçı kendisi için iyi bir vitrin maçı olacak. o yüzden tercihim telles olurdu.
    3-5-2 için bunun dışındaki isimler belli zaten. sadece burakın yanında pandev mi yoksa olcan mı oynayacak sorusu var. benim tercihim pandev le başlayıp ikinci yarı olcanın dinamizminden faydalanmak olurdu.

    genel kanının aksine ben başarılı olacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın