2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
21:45
4 - 1
  • 91
    (bkz: bugün günlerden takıma sahip çıkma)

    (bkz: netice ne olursa olsun)

    hepimiz inanıyoruz, dilerim ki en az bir beraberlik alacağız ama bu maça arsenal açısından bakın bir de. ilk maçı kaybetmiş ama grup birinciliği hedefi olan takım. şu anda bu maçta arsenal galibiyeti tüm dünya için normal bir sonuç. zaten bahis oranları da bunun kanıtı. biz 1'e 250'lerden kupa kazanmış takımız, orası ayrı tabii ama maçın favorisi arsenal. normal olan sonuç da arsenal galibiyeti.

    bu bizim için avantaja dönüşebilir. bir kere oyuncuların üzerindeki baskı azalmış vaziyette. önemli bir lig galibiyeti aldık*. deplasmanda arsenal'e b.münih de, r.madrid de kaybedebilir, kimse şaşırmaz buna. arsenal de kaç tane eksik var ama yine muhtemel kadrolara baktığımızda almak için dilendiğimiz podolski gibi adam ilk onbirde oynayamıyor, yani kadro kalitesi olarak bizden üst seviyedeler. fakat galatasaray futbol takımı hangi 0nbir ile çıkarsa çıksın bir avrupalı takım havasında oynar. deplasman, istanbul fark etmez her türlü oyuna ortak olur. son yıllarda sadece deplasmanda chelsea'ye ve r.madrid'e karşı pek ayak uyduramadık ama zaten onlar da top class takımlar.

    neyse efendim sonuç olarak grupta iddiamızın devam etmesi için en az 1 puan almamız şart oğlu şart, çünkü anderlecht'e içeride puan kaybettik. aksi durumda b.dortmund'dan en az 4 puan almamız gerekir. *

    takımımız henüz hazır değil, her maç üzerine koyarak oynuyoruz ama sistemi belli, yalnızca oyuncuların değiştiği bir arsenal takımı evinde mutlak favori, eleştiri yaparken bunu unutmadan yapalım.

    oyuncularımız terinin son damlasına kadar, son saniyeye kadar mücadele etsin, o arzuyu, savaşçı ruhu görelim sonuç ne olursa olsun biz alkışlamasını biliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın