resim
Arif Erdem
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 322
    --- alıntı ---
    ...
    yapılan sözleşmeler, 2017, 18'e kadar yapılan sözleşmeler. ne oluyor, bu futbolcuları kimse kaçırmıyordu ki... bu neyin telaşı, paniği. bol keseden atmanın ne gereği vardı. bu transferleri yapanlar kimler. bunu yapanlar futbol konusunda çok bilgili kişiler mi? değiller tabi ki. galatasaray, avrupa'nın en büyük takımlarından bir tanesi. galatasaray, son gün transfer yapmamalı. ben transfer yaptım demek için yapmamalı.

    --- alıntı ---

    arif erdem son derece güzel açıklamalarda bulunmuş lakin benim aklıma takılan tam da bu satırlar oldu. bir yönetim 2017 - 2018'i görmeyecekse, başkan o kadar uzun süre yönetmeyi düşünmüyorsa neden böyle sözleşmeler yapar. tamam bu bir kazanma hamlesi olabilir ama 1 yada 2 sezon için yap, hiç bir yönetimin kendinden sonra gelinleri böyle bir ipotek altına koymaya hakkı yok. öyle sözleşmeler yapıldı ki, ya oynatacaksın yada güle güle, yedek kullanma şansın yok.

    ünal aysal'ın hala bizim için bir şans olduğunu düşünüyorum ama sözleşmeler ve transferlerde batırmıştır. yönetimden bağımsız bir kurula ihtiyaç var geleceği planlayacak olan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın