resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6523
    bir grup vatandaşın ısrarla anlamadığı, belki de anlayamadığı, zekalarının yetmediği bir durum var.
    şınayder iyi oynadığı için yuhalanmıyor değil. şınayder yuhalananlar gibi uyuz uyuz sahada yürümüyor. şınayder 40 metreye pas atıyor, şınayder hızlı dönüp kaleye dikine gidiyor, şınayder orta yapıyor, şınayder şut çekiyor, şınayder koşuyor...

    olur olmaz, yapacak bi şey yok, canı sağolsun.

    ama ne zaman ki o da koşmayı bırakır, uyuz uyuz sahada sadece yürümeye başlar, her pozisyonda düşer, millete uflayıp puflamaktan topa bakmaz bi hale gelir, o zaman ilk ben çıkar derim burda "yuuuhhh" diye.

    ama bu adam diğerleri gibi değil, futbol ahlakı var, elinden geleni yapıyor, yapabilse daha çoğunu da yapar, deniyor adam, istiyor...

    saçma sapan ırkçılık triplerine girmeye gerek yok. senin canla başla mücadele eden türk futbolcun kalmamış semih'ten başka sen daha neyi,n tribindesin amk?

    bruma?
    koşuyo, çalım atıyo ama sonrasını beceremiyo... olur öyle, geliştirir kendisini.

    melo?
    evet pisliğin önde gideni ama sahada çok etkili. koşuyor, top kapıyor, pas atıyor, ileriye geriye destek veriyor, başarılı da oluyor yani olmuyor değil. omuz omuzalarda hiç affetmiyor.

    muslera?
    senin uyuz uyuz yürüyen adamların için bile tirübünlere trip yapıyor adam. götünü yırtıyor gol yememek için.

    şecu?
    senin kanat beklerinin yapamadığını yapıp sıfıra inip, en beceriksiz golcüye gol attırıyor adam. evet şecu da öyle iyi bi defans değildir. kabzımalın önde gidenidir. bu sığır yüzünden arsenal, dortmund bize 5'er tane sallayacaklar, demedi demeyin ama en azından adam "kapasitem bu kadar, yettiği kadar elimden geleni yapıyorum" diyor. ben bu adama kızamam. yeteneği belli, bi avuç amk. o yetenekle daha fazlası zaten olmaz.

    telles?
    heh işte bu biraz uyuz.. çalım yediğinde öyle bekliyor amk, geri koşayım takip edeyim falan yok.

    türkleri de başka bi başlıkta konuşuruz. şınayder'imin başlığı kirlenmesin. bebeğim benim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın