resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7722
    "bilinç altında bir üzüntüsü vardır ve her insanın olabilir. ben de olsam üzülürüm. ama bunları aşacak karaktere sahip. bakıyorsunuz takım içinde seviliyor. bugün çıkıp bir kelime söylemez. bütün takım arkadaşları sever, o işini yapmaya çalışır. bir futbolcu bakıyorsunuz, maç 1-1 bitmiş taraftarlara oynuyor. o zaman ne olur, takım içinde farklılık olur. hep beraber olunur takımda. ben televizyonada gördüğümü söylüyorum. selçuk ile konuşmadım. ayrıntıyı bilmiyorum, belki yanlış yorum da yapıyor olabilirim. yetenekli futbolcular kolay kolay yetişmiyor. bunların iniş çıkışları olur zaman zaman. eleştiri yapacakken, komplo teorileri ile yapmamak lazım."

    bu satırlar selçuk inan'ın menajeri batur altıparmak'tan (bkz: ne dediler/#1564764)

    --- alıntı ---
    melo krizi! biz ıslıklanıyoruz, o üçlü çektiriyor

    sarı-kırmızılı tribünler sahadaki birçok futbolcusunu ıslıklayıp top ayağına geldiğinde yuhlarken, bazı isimleri ise ayrı tutmuştu. o oyuncuların başında da melo vardı. son dönemlerde popülaritesi daha da artan brezilyalı yıldız, 90 dakikanın son düdüğünün ardından sahada kaldı, tribünlere 3’lü çektirdi. bu tablo, galatasaraylı özellikle de yerli futbolcuları çileden çıkardı.

    --- alıntı ---

    bu satırlarda milliyet'ten, kısaca yerliler isyanda imiş, milliyet güvenilir bir kaynak değil ama selcuk'un menajeri de aynı şeyi ima ediyor.

    önce aldığınız paranın hakkını verin ondan sonra hakkını vereni eleştirin değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın