• 150
    ünal aysal hakkında; ''kulüp üzerinden kendi reklamını yapıyor'' minvalinde eleştiriler yapan ve son divan kurulunda bu göndermelerin cevabını alan hokkabaz.

    şimdi bu arkadaşımız ünal aysal fellik fellik forma sponsoru ararken bir kenara pısıp beklemiş. tam huawei ve thy ile anlaşma imzalandığında da camia içide ''ya bana sorsalardı ben kendi şirketimle sponsor olurdum'' gibisinden bir şeyler söylemiş.

    ünal aysal da divan toplantısında ''tüh keşke 1 gün önce söyleseydin'' şeklinde bir açıklama yaparak kendisini ti ye almış.

    sponsor olmak isteyen adam lig başladıktan sonra takımın hala sponsor bulamadığını görür ve ciddi bir girişimde bulunur değil mi sevgili sözlük? bu kısmı açıklamaya bile gerek yok aslında, herkes anlamıştır.

    camia içinde ''ben sponsor olurdum'' demesi de -sponsor bulma işinin aslında çok kolay olduğu- şeklinde bir algı yaratmak. bunu da anlamışsınızdır.

    neyse efedim ünal aysal durmamış, yapıştırmaya devam etmiş; ''zaten kulüp üzerinden kendi şirketinin reklamını yapmak doğru olmazdı kanka'' diyerek lafı gediğine oturtmuş.

    en sonunda da; ''birbirimizi yemeyelim. kimse galatasaray için elini taşın altına sokmadı, 1 kuruş para vermedi'' demiş.

    işin özeti ''ben gidersem bu hayrettin gibi kamillerle ne halt yiyeceğinizi kendiniz düşünürsünüz'' demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın