resim
Veysel Sarı
Takım:Antalyaspor
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 459
    zeki bir futbolcu. bircok yerli futbolcudan zeki. mac icinde cok dogru tercihler yapiyor. kotu oynadigi 16 eylül 2014 galatasaray anderletch maçında etrafinda rakip oyuncularin oldugu bir pozisyonda top havadan kendisine dogru geldi. topu kafasiyla onune indirip orta sahaya pasladi. benim en delirdigim harekettir, orta sahada hicbir sebep yokken topa umarsizca kafa vurup uzaklastirmaya calisan futbolculara tahammul edemem. genelde sorumsuz futbolcularin hareketidir. top bende kalmasin da nereye giderse gitsin mantigidir. veysel'de bu yok iste. kesinlikle kendini kurtarmak icin takimi satmiyor. mac icinde ozellikle takip ediyorum cidden her turlu sorumlulugun altina giren bir futbolcu. bu acidan galatasaray'a cok yakistiriyorum.

    fakat soyle bisey var. sorumluluk almayi istemek yetmiyor. o sorumlulugu alacak kapasite de lazim. mesela veysel yavas bir futbolcu oldugu icin sag bekte git-gel yapmakta zorlaniyor. ataga ciktiginda topla hizlanamamasi da buyuk bir handikap ustune bir de ceza sahasina etkili ortalar acamamasi tepkileri ustunde yogunlastiriyor.

    dedigim gibi hic biseyden kacmayan, takim icin oynayan, cesur bir futbolcu. mental olarak cok begeniyorum. ama teknik ve fiziksel olarak eksikleri var.

    fakat asla isliklanacak bir futbolcu degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın