• 11
    sanırım 2-3 yıl önce bu derbiler hakkında bir makale okumuştum. kısaca özetlemek gerekirse aslında bütün derbilerin bir nedeni var. birkaç örnek vereyim ; süperclassico - zegin fakir , old firm - din , roma-lazio siyaset ama boğazın derbisinin hiçbir sebebi yoktur çünkü bu sadece rekabettir o yüzden hepsinden farklı bir yerdedir ve hepsinden çok daha değerlidir.

    fenerbahçe-galatasaray derbisi diğerlerinden çok daha farklı bir yerdedir derken şunu kastediyorum ; etrafımıza baktığımızda her alanda kapışıyoruz. evde , sokakta , internette ve daha bir sürü yerde o yüzden bu ateş hiçbir şekilde sönmüyor. düyanın hangi yerinde ezeli rakibinizin avrupada ki rakibinin internet sitesinin forumuna girip orda fener-hamburg el ele hepberaber kadıköye gibi bir yazı görebilirsiniz ? ben pek ihtimal vermiyorum da.

    bir de dünyada hala bir reklam sıkıntımız olduğunu unutmayalım zira adamların reklamını maradona yapıyor bizim reklamımızı ise kimse yapmıyor sadece kendi ülkemizde ortalığı yıkıyoruz halbuki şöyle bizi de pohpohlayan kişiler ve ya porgramlar olsa bizde dünyada çok daha fazla konuşuluruz ama bu da çok zor bir iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın