resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 1760
    anderlectle yapilan cl grup 1. macinda bir pozisyonda cezasahasinin girisinde solda topla bulustu. karsisinda bir oyuncu vardi. ve ben biliyordum ki bruma onu sike sike gececek. ve bizim takimda topu ayagina alinca onundekini gececek diyebilecegim bir bruma bir olcan var. bir de sneijder sayilabilir. ama brumanin gececegine olan inancim hepsinden daha buyuk.

    demek istedigim su ki, top cocugun ayagina geliyorsa biliyorum ki o topla pozisyon yaratacak. dun de yaratti. pozisyonun sonunda topu kaleciye nisanladi ama olsun. cunku tercihler ogrenilir. bir forvet otuzundan sonra koseye vurmayi ogrenebilir. bir stoper hava toplarinda zamanlamasini gelistirebilir. bir kanat pas icin tercihlerini tecrubeyle iyilestirebilir. ama kimse calim atip adam gecmeyi sonradan ogrenemez. bu yetenektir. hem de saf yetenek. ogrenilemez, sonradan kazanilamaz.

    bruma iki sene sonra ortaligin amina koyacak. ronaldomuz olmayacak belki ama quaresmamiz yada nanimiz olacagini garanti ederim size. bizim yapmamiz gereken oyunu onun tarzina göre oynamamiz. elimizdeki en buyuk silah bruma cunku.

    simdi isterse her mac yuz tane pozisyon kacirsin kizmayacaksiniz bu cocuga. cunku bu adam sen ona destek verince dun sol caprazdan girip kaleciye vurdugu topun dibine girip gol yapmayi da ogrenecek iki yil sonra. sen yeterki oynat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın