resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 676
    senin elinde pirlo, de rossi yok beyim. o adamlarla üçlü bir orta saha kurarsın, ileri geri oynarlar. senin elinde selçuk, melo, dzemailli varsa sen bu adamlarla; pirlo-de rossi oyunu oynayamazsın. bu adamlar ileriye doğru 10 metre dikine gidebilen adamlar değil. bu adamlar hücum gücü 10 üzernden 5, bilemedin 6 olan, 25-30 metre içinde çok iyi verim verebilen insanlar. bu adamlara hücum da yapın, kanattan da bindirin dersen olmaz.

    ya allah aşkına, selçuk'u sol içe atıyorsun ve diyorsun ki telles'e destek ol ve kanattan hücuma katıl. selçuk bunu 1 yıldır düzenli olarak yapamıyor zaten. dzemailli'ye de diyorsun ki sen de sağ iç oyna ve tarık'a destek verip sağ kanattan ak. lan zaten tarık ne kadar gidebiliyor ki sağ bekten ileri, dzemailli de onunla gitsin. sen maç boyu sağ bekte motor gibi gidip gelebilecek tarık çamdal'ı almak için 2 ay uğraşıp 6 milyon verip alıyorsun ama yine de o kanadı tamamen ön liberodan devşirme veysel'e devrediyorsun.

    senin elinde bruma var, olcan var ama sen ısrarla kanatsız oynuyorsun. rakip gömülmüş seni bekliyor ve ısrarla ortadan gelmeye çalışıyorsun. bekleri ileri çıkamıyor çünkü sol iç ve sağ iç oyunculardan yeterli desteği alamıyorlar. bu taktik galatasaray'da işlemez abicim. bu takım bunu oynayamaz. istersen 15 maç daha geçsin, isterse takım müthiş güçlü olsun, bu oyuncular bu dizilişi oynayamaz. sen üçlü ön liberondan hücum adına hiçbir şey almadan, bütün hücum aksiyonunu sneijder-pandev-burak üçlüsüne bırakıyorsun.

    forvet çıkartıyor, forvet alıyor. orta saha çıkartıyor, orta saha alıyor. sol bek çıkartıyor, sol bek alıyor. ulan adam oyunda bir formasyon değişikliği yap bari ya. kafamda caner gibi bardak kıracaktım sinirden.

    iddia ediyorum, galatasaray bu dizilişe bu oyuncu grubu ile devam etsin, ligi maksimum 50 golde tamamlar. muhtemele ligi de 7. bitirir.

    gördüğüm en kötü iç saha galatasaray'ın bana izlettirdiği için teşekkür ederim.

    son olarak: mancini'nin atkısı > prandelli

    (bkz: 16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın