resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6484
    "yedirtmeyiz" temalı entry'leri normalde pek sevmem ama milletin bir anda üzerine çökmeye çalıştığını görünce dayanamadım. milliyet, fotomaç gibi tuvalet kağıtlarının zaten işi bu ama kendi öz taraftarlarımızın da buna çanak tuttuğunu görmek üzücü. sneijder'i yedirtmeyiz arkadaşım.

    millet resmen yemeyip içmeyip bugünleri bekliyormuş, yok şino'muzun 58 dakikalık ömrü kalmış, yok 58 dakikada 1 butona basmazsa galatasaray yok olacakmış, yok "geçen sene aman aman bir performans göstermemiş". bir de "aman aman" bir performans gösterse neler yapacaktı acaba merak ediyorum.

    şino ağır bir dünya kupasının ardından fiziki olarak iyi durumda değil ama yazın 2 ay yatan üzerine de 2 ay kamp dönemi geçiren futbolcular bile henüz hazır değilken şino'ya bu konuda yüklenmek doğru gelmiyor bana. gerekirse 1-2 maç yedeklenebilir, forvet ikilenebilir hiç sıkıntı yok ama bu şino'nun gömülmesi anlamına da gelmiyor.

    eskişehir maçında umut bulut'un kafasına doğru harika bir duran top ortası kesti, umut ise şanssız bir şekilde direğe nişanladı. o top gol olsa bu haliyle bile tek bir orta ile maçı çevirecekti. zaten büyük oyuncu da böyle olunuyor. alt tarafı 1 orta kesmiş ne var yani demeyin, tarık, veysel, bruma aynı güzellikte bir pası en az 10 kere denediler de başaramadılar.

    hiç kusura bakmayın da selçuk'u 2 yıldır ismail abi'nin gemiyi beklemesi gibi bir umutla bekliyorsanız, sneijder'i de 1 ay bekleyeceksiniz. selçuğun gemisini bilmem ama o gemi sneijder için gelecek, merak etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın