resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7695
    galatasaray futbol takımı oyuncusu..

    öncelikle belirtmeliyim ki, galatasaray efsanesi olup olmadığı üzerine sosyal medyada veya fikir beyan edilen platformlarda dönen tartışmalar için fikrim kesinlikle evet efsane olduğu yönündedir..bunun kendisine yapılan son haksızlık ile de alakası yoktur..

    ilk geldiği yıl ve sonrası fatih terimli dönemde daha agresif olduğunu ve son iki yıldır özellikle derbilerde gereksiz bir agresifliğini görmediğim futbolcudur..süper kupa maçında adam ağzını açmadığı halde her yaptığı başka anlamlarla ifade edilmek suretiyle çarptırılarak eleştirilere maruz kalan adamdır..

    yabancı olduğu bir kültürde yabancı bir dilde rt ettiği bir ifade yüzünden hukuksuzluğa uğramıştır..17 senedir başka kültürde yaşayan yüksek öğrenimini dahi bu başkalıkta yapmış ben bile rt ettiği şeyin abes olduğuna kanaat getiremezdim..aziz kim? taş.. ne demek? hadi orada aleni taşşak yazsın, aç bak sözlükte var mı bir karşılığı, ya da doğru yazımı mı bu? adam belli ki kendi fotoğraflarını beğenmiş rt etmiş..

    akıl izan hukuk işi değildir şu yapılanlar..galatasaray ailesini bezdirmek içindir..stadyumunda reislerini yuhaladığınız, kuklalarının elini sıkmadığınız, mütehaatlerine şikeci diye küfrettiği içindir ama bu yapılanlar..

    galatasaray ailesi kendisine yapılan bu aleni suçu kabul etmemelidir..türkiye'de kokuşmuş futbol düzeni galatasaray'ı da içine çekerek 'ateşlerini üflememize ortak etmek' amacındalar..bu açık ve seçik ortadadır..iştirakçilerini hepsi boykot edilerek galatasaray kendisinden fayda sağlanmasına ailece hayır demelidir..galatasaray maçları seyretmenin yüzlerce yolu var, zaten kendi ürünlerimiz var, aha yakında gazete de geliyor..o vakit galatasaray'ın peşini onun bıraktığı iz dışında takip etmemek gerek..

    melo'nun aldığı uydurma ceza ve seyircisiz oynama yaptırımı aklınca racon kesme işidir bu cahil zengin tayfanın..adamlar teknik direktörümüzü bir ay içinde parayla önce aysal'ın karşısındaki dik adam'dan sonra kukla'ya evirdiler ki, bahsi geçen üst klasman ötesi efsanemiz konumundaydı..hatta o kadar ki, cüneyt tanman'dan daha kaptan derwall'den sonra efsane teknik adamdı..yani durumun vehameti kendinden bellidir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın