• 1226
    70 milyonun tamamının futbolla yatıp kalktığı bir ülkeyiz. sokakta anket yapsan, ülken uzaya füze mi yollasın, yoksa tuttuğun takım şampiyonlar ligi şampiyonu mu olsun desen, çoğunluk 2.yi seçer. neredeyse çoğumuz, hayatımızda tuttuğumuz takımın galibiyeti dışında o kadar da mutlu olamıyoruz, derbi kaybedilen haftada işe okula giderken somurtuyoruz, gerginleşiyoruz. yani bu derece bir ilgi sevgi var. böyle bir ülkedeki futbol federasyonu ne yapıyor bir özetleyelim, yıllardır yapılanlar birikti birikti ve cidden sabrımız taşıyor.

    - ligin ilk haftasında stadların tamamı bomboş, toplam seyirci sayısı 44 bin, almanya'da bir hentbol maçında yakalanmış bu sayı geçtiğimiz hafta.

    - stadların fiziki durumları ve saha zeminleri, tüm ülkede rezalet

    - futbol kalitesi yerlede, dönen paralar yabancı sınırı yüzünden uçuk seviyelerde

    - kavga dövüş, polemikten başka bir futbol ortamımız yok,

    - milli takım tam anlamıyla çökmüş durumda, saha içini falan geçtim, destekçileri dahi kalmayacak yakında.

    çok kısa şekilde futbol federasyonunun özetini yaptım, hiç bir şekilde galatasaray'ı işin içine katmadan. daha bunlara eklenecek, verilmemiş olan şike, ırkçılık, hakaret cezaları var, bize karşı gösterilen inanılmaz yanlı tutum var, saha kapama ve melo olayı son zamanlardaki iki örneği, var oğlu var. ama halen daha tvlerde gazetelerde tartışılanları gördükçe çıldırası geliyor insanın, "yabancı oyuncular yatmaya geliyormuş da, melo gibi oyuncular yollanmalıymış futbol temizlenmeliymiş de, taraftarlar kavga çıkarıyormuş da"
App Store'dan indirin Google Play'den alın