• 221
    sevgili başkan,

    galatasaray zor günler geçiriyor. fenerbahçe'nin ve tff'nin uefa ve fifa tarafından soruşturulması neticesinde bu cepheye büyük bir ekonomik darbe inecek. şer cephesi bu darbe neticesinde oluşacak farkı kapatma peşinde. rakibimize futbolcu almalar, tüm medya organlarında yapılan yalan haber ve manipülasyon hatta bu manipülasyonlara sermaye kurullarının göz yummaları, başta futbolumuzu yönetenler ve onların yönetenleri tarafından planlanan işlerin ilk adımıydı. sonrasında galatasaray'a ekonomik yaptırımlar uygulanmaya başlandı. çember daha da daralacak. oyuncularımıza baskılar artacak. çünkü bu eli uzun irade fanatik bir fenerbahçeli ve sözüm ona adil rekabet uğruna tuttuğu takımın gördüğü zarar kadar zarar verme peşinde. her ne kadar fatih terim'i suçlasam da bu iradeye teslim olmasını gerektirecek kozlar vermiş olabilir ve bu kozlar neticesinde galatasaray'dan kopartılmış olabilir. dolayısıyla bu da acun'dan, rıdvan'dan akıl alan bir iblis'in işi olabilir. olması gayet yüksek bir ihtimaldir.

    sevgili başkan,

    bu işlerin bu noktaya gelmesinde ne yazık ki senin de payın var. unutma galatasaray bu ülkenin en büyük camiasıdır. galatasaray 1481'den beri varolmuş bir kültürdür. galatasaray icabında spor sisteminin kendisidir. bugün galatasaraysız hiçbir branş olmaz olamaz. kurucusunun sadece galatasaray spor kulübünü değil türkiye idman cemiyetleri örgütü'nü yani o zamanın federasyon'nu kurmuş bir kulüpten bahsediyoruz.

    bugün abdestli kapitalizm fenerbahçe'siz bir futbol düşünemiyorsa galatasaray'sız da düşünememelidir. ne yazık ki bugün galatarasay'a yapılan bu dayatmalar, bu çember daraltmalar, bu yok saymalar 4 temmuz günü bu işler sulanmaya başlarken daha "eğer suçlular cezalandırılmayacaksa bizler bu işin içinde yokuz" denmemesinden kaynaklanıyor. açık söylüyorum etrafınızda size bunun aksini telkin eden kim varsa ihanet içerisindedir. yine açık söylüyorum bu şer cephesiyle yapılan herhangi bir pazarlık da benim gözümde pkk ile pazarlık yapmaya benzer. ihanettir.

    sevgili başkan

    17 haziran devam etmelidir. 17 haziran çok geç olmadan futbolda da devam etmelidir. ağırlığımız geç de olsa konuşmalıdır ve bu illegaliteye icabında illegal cevaplar verilmelidir.

    galatasaray'ın karşı alınması değil yanında durulmasının daha karlı olacağı idrak ettirilmelidir. abdestli kapitalizm, ki zarar etmemek uğruna önce ahiretini satar, fenerbahçe'sini yeri gelince haydi haydi satar.

    bunun dışında yapılacak her türlü davranış sonumuzu getirir.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın