• 65
    bence maçın en önemli kırılma anlarından biri, ergin ataman'ın teknik faul aldığı andır. o dakikaya kadar 2-3 oyuncu hariç, iyi mücadele etmeyen bizim takıma, adeta hırs patlaması yarattı o teknik faul.

    hakemler, turnuvanın genelinde olduğu gibi yine kötülerdi bence. daha önceki maçlarda bizim lehimize düdükler olmuştu. bu maçta ise bizim hoşumuza gitmeyen yanlış kararlar oldu. bizim adımıza mutlu son ile biten maç sonu hariç, her şeyiyle vasat bir basketbol maçı oldu. kötü oynadık, ama biraz şans, biraz da maç sonu tecrübemizle kazanmayı bildik.

    bir de biz bazen rakipleri abartıyoruz. yok şöyle üçlük yüzdeleri var! yok mükemmel takımlar falan diye. bu tür eleme maçlarında anlık kararlar, seriler maçı belirliyor. ispanya ve amerika hariç diğer takımlar, hepsi birbirini yenebilecek seviyede. yunanistan'ı gördük işte, grup maçlarında mükemmel oynadılar, sonra gidip bu turnuvada şu ana kadar pek de iyi sinyaller vermeyen sırbıstan'dan büyük fark yiyerek elendiler. yani her şey olabilir böylesi maçlarda. önemli olan, bu maçları öyle ya da böyle kazanmayı bilmek.

    ayrıca maç boyunca attığı sayılarla bizi oyunda tutan sinan güler ve maç sonunu harika oynayan emir preldzic'i, pek sevmesek de tebrik etmek gerek. ergin hocamızı da unutmayalım tabi. tebrikler hocam!

    (bkz: 2014 dünya basketbol şampiyonası)
App Store'dan indirin Google Play'den alın