• 762
    bazen sözlüğü anlamıyorum yahu. fatih terimdir, arda turandır felan başlıklarına yazmıyorum pek. yazanlara da asla birşey demem. ama sonra çıkıp deniyor ki kardeşim işte burda tartışmayın bilgi verin. ben de şahsım adına katılıyorum bu görüşe. tekyumruk ile ilgili bir entry girdim ki bu entry kendi düşüncem değil yaşanan son olaylara karşı bu oluşumun tutumuydu. hani belki ufacık, küçücük bir bilgi olur diye. sonra bir bakıyorum, 'sempatizanları tekrar sözlüğe getirdi, arkadaş bunun galatasarayla ne alakası var' felan felan.
    ya galatasarayla ne tarz bir alakası olabilir zamına koyayım. senin görüşünde belki ilgisi yoktur ama bak bakalım verdiğim link içerisinde ne barındırıyor. adamlar yazdıklarında direk galatasaray kelimesi geçiyor. başlığı görür görmez adam pat diye eksiyi basıyor ve hemen altına salla babam salla.
    bu entry'i ben yazdığımdan dolayı demiyorum yanlış anlaşılmasın. herhangi bir başlık için de diyorum. ne dediler başlığına birşeyler yazan insanları topa tuttuk bugün. hani burası bilgi yuvasıydı ? spor bilgisi doluydu içerisi? adam belki ne dediler kısmında aziz yıldırımın saçma sapan bir cümlesini gördü, başlığına gidip birşeyler yazacak.

    dediğim gibi konu tekyumruk veya ne dediler değil. kendi içinde çatışmamız. ilgili entry;

    (bkz: tekyumruk/#1557021)

    edit: ya da siktiredin siz '':('' yapanlara ofsaytlayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın