• 4
    ali sami yen'de maç izleme şansını elde edebilmiş biri değilim; ama birkaç şey söylemeden geçmek olmaz.

    hepimiz tek bir amaç ve tek bir çaba için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz: galatasaray. hepimizin hedefi, varacağımız yer ve amacı çok açık. galatasaray için bir şeyler yapmak istiyoruz. dediğim gibi, ali sami yen'e gitmiş bir taraftar değilim. elimden geldiğince televizyondan takip ediyorum maçlarımızı. benim yapabildiğim bu çünkü. öte yandan, tribünde olma şansını elde eden renktaşlarımız var. onlar da yapabileceklerinin en iyisini gerçekleştirerek oraya gidiyorlar. amacımız sadece galatasaray. sadece bu renkler uğruna çaba sarfediyoruz.

    #155639 burada belirtildiği gibi, o satatta galatasaray sevdası için mi varız, ultraslan için mi? bu soruda düğüm çözülüyor aslında. tribünlerde bir grup olması, stadı ateşlemesi çok renkli şeyler katar maça; ama stada gelen her insanı gruptan olmaya zorlamak, bizim yanımızda olmazsanız tribünde hiçbir şey ifade etmezsiniz mesajı vermek diktatörlüğe giriyor.

    hepimizin varacağı hedef aynı demiştim. bu hedefe tek bir yoldan varmakta neden diretiyoruz peki? farklı yollardan gitmeyi denese bazılarımız, daha farklı şeyler keşfetse, daha renkli olmaz mı bazı şeyler. bu farklılıklar değil midir bizi birbirimize kenetleyen? tribünde herkesin tek elden yönetilmeye zorlanmasının yerini bu düşünce alsa, eminim çok daha eğlenceli olacak bazı şeyler.

    çabamızın adı; galatasaray diyorsak, hepimiz aynı amaç için çalışıyorsak, bırakalım da farklı yollar keşfedecek birileri olsun aramızda. hep aynı yolları yürümekten yorulduk çünkü. bir gün bu sorgusuz hakimiyete başkaldıranlar çıktığında, geri dönülmez yollara gireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın