resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 575
    defansın komple türk olmasını düşünen teknik direktör. hocam bak;

    yabancı hücum oyuncusu evet yaratıcıdır. lakin profesyoneldir. görevi dışında iş yapmaz kolay kolay. defansına gelip yardımcı olmaz. presi profesyonelce yapar. yabancı defansif oyuncu ise pozisyon bilgisi açısından zengindir. galatasaray'ın yakın tarihinde istisnalar (hakan ünsal, fakyel, ümit) dışında yerli sağ sol beklerden bir fayda alınamadı. elmander ise hücumda pres organize eden yegane yabancıdır herhalde. burak da gördüğüm en kötü pres yapan yerli galatasaray forveti.

    yerli defans oyuncusu ise yüreklidir evet (semih, bülent) bunlardan iki tanesi yanyana oynamaz. çünkü en az bir tane pozisyon bilgisi sağlam adam lazımdır oraya (götz, ujfalusi, popescu, thomas, song vs). yerli futbolcunun en büyük artısı ileride iyi basması ve defansa amatörce yardıma gelmesidir (suat, hakan, arif, okan, orço vs). kanat oyuncularının bu yüzden türk olması elzemdir. bruma'nın hastası olsam da ne yazık ki bu durum böyle.

    şimdi eldeki malzemeye bakıyorum sen de haklısın. burak kazma, elinde bruma var, melo var, kalecin de yabancı... yine de bence en azından dortmund alt yapısında yetişmiş pozisyon bilgisi gökhan'dan daha iyi olan koray'a şans versen keşke. hiç değilse bir yabancı hakkını kurtarırsın. senin de işin zor be hoca *. yine de sırf yerli defans sırf yabancı hücum sıkıntılı iştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın