resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 574
    (bkz: #1555827)

    şu röportajı vermiş teknik direktörümüz. röportajda 2-3 nokta çok dikkatimi çekti. dzeamali(nasıl yazılıyor bu amk şöyle ismi zor adam almayın) için melo'ya alternatif değil birlikte oynamaları için aldım demiş. bundan anladığımız defans banko türk olcak. dzeamali,melo,sneijder orta sahasının bankosu oldu. pandev ve olcan veya bruma ve olcan izlicez. forvet yine burak olcak. bu sistemle gayet güzel işler yapılabilir. hem sneijder inanılmaz rahatlar. tabi birde melo yanına biraz daha sert adam gelince rahat eder umarım bu şekilde oynanır.

    diğer husus defansda taviz vermeyi düşünmediği. sürekli 4 lü sabit kalıcak. buda tandem açısından bence çok önemli sürekli partner değiştirmek yerine bunu yapmak takımın uyumunu kolaylaştıracaktır. böyle olması sadece cl için zorluk olacaktır orda chedjou kadroya girecektir. onun içinde türkiye kupaları iyi alternatif olcak gibi duruyor.

    son konu ise oyuncuları bizzat kendisinin tercih etmiş olması. gerekli gördüğü yere transferler yapılmış ve kendi kurucak takımı. ben uzun yıllardır bu kadar mutlu teknik adam görmedim. hep eksiklerden bahsedilirdi. ama kendisi eksik olsa bile toparlıcaz demeyi biliyor. umutsuzluk hiç yapmıyor. umarım başarılı olur. benim için başarı cl de üst tura çıkmak ligde en kötü 2. olmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın