resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 270
    sampiyonlar liginde olmamasinin sebebi, kendisi almanya altyapisi urunudur, sampiyonlar ligi listelerinde oncelikli olarak 4 adet altyapi oyuncusu, daha sonra a listesinde 8 tane yerel liglerde yetismis oyuncu zorunlulugu var. koray hem bu iki kritere uymuyor, hem de oynama olasiligi dusuk.

    her sampiyonlar ligi liste seciminde ayni hataya dusuyor taraftarlarimiz. aydin'la da aynisi olmustu. koray gunter'in listeye alinmamasinin tek sebebi a listeye girme kriterlerine uygun olmamasi. zorunlu oyuncular konuldugunda geriye kalan bir bosluk olsaydi eminim koray'i da eklerlerdi. ama aydin'in alinacagi bir listede maalesef koray bu zorunluluk nedeniyle konulamiyor. altyapidan oyuncu sayimiz artarsa boyle adamlari daha fazla listeye ekleyebiliriz.

    dipnot: tarik da almanya altyapili ama onceligi cok fazla. eger onu almasaydik buyuk ihtimal listede yer alacakti.

    edit: soyledigim eksik olmus, anlatamadim sanirim. altyapi oyunculari mecburi zaten onu geciyorum. yerel yetistirme oyuncularin hepsi elzem, iclerinden kimseyi cikartamiyorsun. forvetlerden umut belki cok az sure alacaktir ancak tecrubesiyle yerine altyapidan berk'i almasi fazla iyimserlik olur. (pek de mantikli olmaz cl seviyesi icin) defansa baktiginizda sira soyle: semih, chedjou, hakan, gokhan, melo, veysel. burada semih, chedjou ve gokhan cl seviyesinde oynamis tecrubeli stoperler. bunlarin disindaki diger 3 oyuncu ise birden fazla mevkiyi dolduran oyuncular. koray ise a takim tecrubesi cok az olan ve tek mevkiyi dolduran bir oyuncu. koray'i ne kadar sevsem de cl listesinde bu sene olmasi o birden fazla mevkiyi dolduran oyunculardan ya da gokhan gibi kendini surekli hazir tutabilen bir tecrubeli yedek stoperden vazgecmemiz demekti ve bu sene icin imkansiz. umarim ligde ve kupada yeterince sure alip onumuzdeki sene takimin as stoperlerinden olur. takim yapilanmasini dusunurseniz orta saha ve forvetten tek mevki dolduran koray icin adam cikartilamayacagi da asikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın