• 22
    normal sartlar altinda 20 sayinin altinda bu rakibe fark atsak vasat mac derim, bu adamlara 6 sayiyla kaybettik. ukrayna'yi kucumsuyorum evet, keske bizim takim da kucumseseydi. adamlarin hucum gucleri ve nereden gelecegi belli, biz adamlar tam skstigi anda hizir gibi sayi atabilecek adamlari bosta biraktik hep. ustune bombos atislardan sadece birini bile sokamadik, 6 sayiyla yenildik. saka gibi bir mac daha. macin kirilma ani 3 sayi fark varken hakemin ters karariyla topu onlara vermesi, o pozisyon 3luk yedik ve 6 sayi fark oldu. yine de bu bahane degil, boyle salak bir takima nasil yenildik ergin ataman'in oturup dusunmesi gerekiyor. kendisini acikcasi cok simarik buldum. oynamaya niyeti olmayan cenk'i surekli sahada tutmasi ve sanki benim istedigim sahada olur gibi mantigi sacmalikti. hele ki rakibin hamlesi yokken sirf bu nedenle mola almazken kendisi de maci izleyip mola almamasi daha da sacmaydi. halbuki adam var gucuyle savasirken biz vites yukseltip one gecebilirdik.

    amerika macinin simarikligiyla su boktan maci kaybettik. sinirden ellerim titriyor, boyle bir salaklik olamaz. anca tanjevic yapar dedigim seyleri ergin ataman yapti. disaridan sayi bulamadikca disaridan sut atmaya calistik. isleyeni devam ettirsene be adam. rakibe faul aldir bari basit sayi kazan. omer ilk ceyrek 10 kusur sayi, mac sonu 15 sayi, boyle bir salaklik olabilir mi? emir iceri girmeye basladigi anda pas atabilecegi noktaya cikan bir tane oyuncu yok.

    her 7-8 macta bir ergin ataman'in sacmaladigi bir mac olur, umarim bu mac o mactir ve 7-8 mac kafamiz rahat mac seyrederiz. finlandiya'ya yenilmis bos beles bir takima yenilmenin acisi umarim daha sonra cikmaz.

    tekrar yazayim, evet ukrayna'yi kucumsuyorum, bok gibi takim. finlandiya da ondan daha iyi degil. euroleague icin vasat denilebilecek silahlariyla bize saldirip mac kazandi herifler. kerem tunceri bok gibi top oynuyor, neden en onemli dakikalarda yuksek posttan sut cekmeye calisti 3 sefer bunun bir aciklamasini istiyorum kendisinden. geldin 35 yasina en kritik anda faul almaya bak bari allah'in adami, yapamadigin seyde neden israr ediyorsun. sanki cok iyi bir yuksek post atis yuzdesi var gibi 3 kez ust uste atti, rakip farki acti.

    cenk sana hicbir laf bulamiyorum. oyun kurmakla ilgili hicbir yetenegin yok, surekli topu alip sacma sapan sure yedin, sonra atis bile yapamadan hucumu bitirdin. iki mac iyi oynadigin anda klasik cenk yine g.tun kalkiyor. boyle bir salakliga nasil kenar yonetimi tahammul etti onu da anlamiyorum.

    rakibin iki onemli silahi, ikisi de kisa ve hareketli. neden dogus ve sinan'i basina dikip hayatlarindan bezdirmiyorsun be hoca?

    3 mactir ne zaman cedi'yi oyuna alsa takim diferanta inanilmaz geriye dusuyor. en az 6-7 sayi fark yaratiyor rakip. bokunda boncuk mu buldunuz cocugun da kotu oynasa bile maca aliyorsunuz anlamiyorum. yetenekli ve gelecek vaadediyor olabilir ancak yok iste, bu turnuvada siciyor bariz.

    bir sonraki maca emir'den ekstra sayi bulamazsak bu salaklarla zor kazaniriz. bu kadar da basit bir gruba dusmusuz, rakiplerin en iyi oyuncularini galatasaray alsa daha iyisini alamaz miydik deriz. boyle maglubiyetlerin bahanesi yok, bu suzme salaklikti. hakemlerin ipneligini bile konusmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın