• 48
    gerçekci olacağım, pesimist bir talo çizebilirim ama.

    16 eylül galatasaray-anderlecht : hanemize 1 puan yazıyorum. şu sıralar formda bir anderlecht var. ligde 9 maç oynamış bir takıma karşı oynayacağız. fiziksel olarak bizden çok daha hazır olacaklardır.

    1 ekim arsenal-galatasaray : grubun en zor maçlarından biri. iyi oynarız belki ama ilk maçta muhtemelen dortmund'u yenememiş arsenal, evinde ilk galibiyetini alacaktır.

    22 ekim galatasaray-dortmund : fenerbahçe derbisinden sonra oynayacağız. muhtemelen formumuzun tavan yaptığı bir dönem olacak. özellikle melo bu maçta dortmund orta sahası ile tek başına savaşacaktır tahminimce. ama karşımızdaki takım dünya'nın en disiplinli takımlarından biri. 1 puan yazıyorum tekrar.

    4 kasım dortmund-galatasaray : gücümüz yetmeyecektir. gerçekci bir galatasaray taraftarı bu sene bu deplasmanda kendi takımına güvenemez. ben de güvenemiyorum.

    26 kasım anderlecht-galatasaray : artık grupta son şanslarımızdan biri bu maç. ne yapıp edip kazanacağımıza inanıyorum. 3 puan.

    9 aralık galatasaray-arsenal : grubun şekline göre değişebilir. arsenal'ın hedefi kalmamış ise ve biz kazanmak zorundaysak bu maçı bir şekilde kazanırız ve uefa avrupa liginde yolumuza devam ederiz. ama arsenal'ın durumu kritikse ne yazık ki kalite olarak bizden üstünler. 1 puan yazalım.

    özet:

    grubun en kritik maçları ilk ve son maçlardır. özellikle ilk maçta 3 puan alırsak uefa avrupa liginde yolumuza devam ederiz. eğer alamazsak işleri zora sokarız, avrupa ligine gitmemiz için belçika'da 3 puanı kaptırmamak ve içerde hedefsiz olacağını beklediğimiz arsenal'ı devirmemiz gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın