• 883
    takımımız için bence şu şekilde olmalıdır.

    her ne kadar eleştirilse de selçuk ve burak 11'de olmaya devam edecektir. önemli olan artı takviyeler ile takımı bir hatta iki seviye yukarı çekmektir.

    ----------------------------muslera--------------------------------
    -------------------------------------------------------------------
    veysel-----------chedjou-------------------semih------------tarık(?)
    --------------------------------------------------------------------
    ------------------------------melo---------------------------------
    -----------selçuk---------------------------olcan------------------
    --------------------------------------------------------------------
    campbell----------------------------------------------------sneijder
    -----------------------------burak---------------------------------

    bence olcan orta üçlüde sol iç olarak oynatmalıyız. sneijder direk göbekte 10 numara pozisyonda kasap futbolcular ve full savunma mentaliteli türkiye ligi takımları karşısında verimsiz olur. kendisi de sol kanada yakın rahat olduğunu söylemişti zaten o yüzden onu o pozisyonda değerlendirmek mantıklı olur. sol içte oynayacak olcan hem sneijder'in defansif zaafiyetini kurtarır hem de sneijder ikinci bir forvet gibi rakip alana yerleştiğinde kanadını kapatabilir. ayrıca bu bölgede olcan'ın hem mücadelesinden hem de takımı ileriye taşıyan oyununundan faydalanabiliriz.

    campbell bir kanat ve gerektiğinde yardımcı forvet olarak bruma'nın biraz daha olmuş ve bize şu anda fazlasıyla olumlu katkı verebilecek futbolcu. keşke gelse.

    bruma ise hem sneijder'i hem de campbell'ı çok iyi şekilde yedekleyebilecek bir oyuncu. maçın ikinci yarılarında oyuna girip hükmedebilecek ve hızı, çevikliği ile çok şey katabilecek biri. bruma henüz ilk 11 başlamak için hazır değil. bruma'ya biraz daha güç lazım. bu sene onu besle yetiştir, seneye koy campbell'ın yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın