• 216
    sayın ünal aysal;

    yönetiminize hiç güvenmiyorum. iş bilmez yönetim kurulu üyelerinizle birlikte lütfen istifa edin. yok ben görev süremin sonuna kadar başındayım diyorsanız bir taraftar olarak sizden taleplerim aşağıdadır;

    1. bir yabancı teknik direktör ve 5 adet yabancı yardımcı antrenörümüz var. bir tane yerli yardımcı hoca gerekli değil mi? uğur tütüneker galatasaraylı bir hoca ve boşta. çağırsanız seve seve görevi kabul edecektir ve maaşı ceo'muzun maaşından az olacaktır.

    2. florya için geçen yıl önce ceo sonra ismini unuttuğum bir yönetici sonra ulfa reis vs bir sürü model denediniz. florya için ali dürüst ve albayrak niçin düşünülmez? bu adamlar size küfür mü etti?

    3. yıllık sadece faiz ödememiz 66 milyon tl. faize çalışıyoruz. faiz döngüsünden nasıl kurtulacağız?

    4. bu stadyum gençlik ve spor müdürlüğüne aittir tabelası asılan evimiz var. galatasaray camiası bu stadı satın alamaz mı? son 3 yılda 1.500.000.000 tl gelir elde edildi bunun %10'nu veya %15'i kadar bedeli 3 yıl vadeli ödesek tapu dahi bize geçmez miydi?

    5. 100.000 yeni üyeyi x 1000 usd x 2 yıl da alsanız, borcumuz sıfırlanmış olacak. her yıl 66 milyon faiz ödeme köleliğinden kurtulmaz mıyız? halka kapalı büyük camia olmak mümkün mü?

    (mevcut borcu 1.500.000.000 tl gelire rağmen %30 artmasına sebebiyet veren başkanımıza beyhude mektubumdur, işletme körlüğü, danışmanların tuzağı ile vaktimizi çalmaktalar)

    saygılarımla,
App Store'dan indirin Google Play'den alın