• 116
    sevgili kardeşlerim, dostlarım;

    öncelikle hepinizin ayağına eline sağlık. geldiniz beni de onurlandırdınız çok müteşekkirim.

    güne çok güzel başladık öyle de devam ettik ne yazık ki sonu kötü bitti.
    her neyse güzelliklere gelelim +30 yaşın getirdiği yaşlılıkla paredros, robertobaggio, rgn ve ben arasında ki nba ve 90'lar futbol muhabbeti bildiğiniz efsaneydi. ( biz yaşlılar birbirimize sahip çıkalım diye hep söylüyorum dinleyen yok ).

    sağolsun gelen tüm genç arkadaşlarımız yaşımıza hürmetlerini gösterdi ve saygı ile hepsi gelip bir bir selamlaştılar benimle ve diğer arkadaşlarla.

    dün gerçekten galatasaray sözlük ailesi olarak muhteşem günlerden birine imza attığımızı söyleyebilirim.

    siz genç kardeşlerimi ve tüm arkadaşlarımı bundan sonra ki tüm basketbol maçları vb. zirvelerde görmeyi can-ı gönülden isterim.
    sizlere güzel bir haber vereyim biz arkadaşlar olarak orada aldığımız ortak kararla bu sene abdi ipekçi arena'da 104 no'lu blokta olmaya karar verdik. eğer bizlere katılmak isteyen olursa yanımıza gelmesi yeterli her maç orada olacağız.

    özel teşekkür olarak : haydipopescuhaydioglum kardeşime çok teşekkürlerimi iletiyorum o olmasa bu kadar insanı hele ceza almışken toparlayamazdım.zirvenin asıl mimarı kendisidir. teşekkür edilecek biri var ise odur.

    cimbom21 samet kardeşimede ayrıca teşekkür etmek istiyorum kendisi bizleri kırmadı geldi. canımsın samet.

    rgn, paredros,robertobaggio ulan yaşlılar olarak biz bu toplantıları her hafta yapalım çok büyük goy goy çıkar ldksşfjdlskf.

    zirveye katılan tüm genç kardeşlerim hepinizin gözlerinden öperim gerçekten bir aile olduğumuzu kanıtladınız.

    vesselam

    yapma hayrettin
App Store'dan indirin Google Play'den alın