resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2098
    6 yaşımdan beri futbolu takip eden biri olarak volkan'ın 25 ağustos 2014 fenerbahçe galatasaray maçında yaptığından daha ağır bir hareketi görmedim diyebilirim.

    hani pepe birilerini tekmeledi ama en azından orada karşı taraf hakemi aldatmak için kendini yere falan atmıştı. nouma kafa atmıştı birine anneme sövdü diye. sonuçta haklı ya da haksız bir sebebi vardı insanların. volkan'ın bir sebebi yokken melo'nun üstüne atlaması gerçekten futbol adına gördüğüm en uygunsuz hareketti.

    şimdi medyaya bakıyorum ntvspor: resim resim melo ile volkan'ın kavgaları diye bir şey paylaşmış:http://m.ntvspor.net/...aspx?g=32700&i=0
    eski yorumcular çıkıyor; melo ile volkan'a verilen kartlar doğru falan diyorlar. iki adam düşünün birisi ortada bir neden yokken adamın üstüne koşarak saldırıyor. öbürü ise sırtını dönüyor ve bunların ikisini eşit gören insanlar var. ya hadi ikisine kırmızı kart ver melo'ya 1 maç volkan'a 6-7 maç ver anlarım.

    ulan melo volkan'a gelişine vursa ceza hukukunda meşru müdafa oluyor. senin nasıl bir spor hukukun var? bu nasıl bir adalet?

    bir de anlamadığım melo'ya sakız patlattı falan diyenler var. insan gerçekten şaşırıyor. sakız patlatmak çirkeflikse volkan'ın kale arkasında su yudumlamasıyla eşit bir çirkefliktir. volkan'ın yaptığı hareketin karşılığı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın