resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2073
    piyuu boka basmış lan bu adam. köpekleri belediye zehirlesin demiş. ulan ne adamsın? canına mı susadın? niye öyle şeyler söylüyorsun lan? bak koyduk moyduk desen seninle kimse uğraşmaz. küfür ederiz buralardan geçeriz. ama şimdi yandın olum sen.

    seneee: 2 sene öncesi. saat gece 4 falan olmuş. dışarıda 3-5 tane köpek havlıyor. ama öyle böyle değil. bildiğin çete savaşı var dışarıda. takımları da denk kurmuşlar. bi türlü yenişemediler lan. 1 saat oldu havlıyorlar. ekşın yok ama. öğrüyolar sadece. neyse daha yeni yeni twit atmağa öğrenmişim. köpeklere söven twit attım. vurdum kafayı yattım amk. ya ne yapacağdım? sabah uyandım. bi baktım bi dünya menşon. bu hayvan severler çok duyarlı insanlar. hiç biri de takipçim değil. yardırmışlar bana. ne insanlığım kalmış ne adamlığım. tırstım amk. bi süre tıvaytırımı kapattım. ben misal hayvan sever değilim. korkuyorum olum. ne bileyim? köyde falan köpek saldırmıştı bana bakkala dondurma almaya giderken. ondan herhalde.

    işte hayvan severler ayaklanırsa yandı. gerçi bi bok olmaz ama kendini rezil eder. işte vay efendim ben öyle demek istemediydim, köpekleri seviyorum der, köpekle basın açıklaması falan düzenler. biz de güleriz amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın