resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 499
    yapılan eleştirileri haketmiş hocamız. ilk resmi maçı oluşu oyuncuların kötü oluşu gibi klişelere girmeyelim. sonuçta tüm yaz hazırlık kampını takımla beraber geçiren bu güzel adamın bazı arkadaşların da dediği gibi şu ana kadar takıma bir katkısı olmadığı apaçık ortada. kesinlikle emin olduğum konu, bugünkü kötü oynumuzda payı büyük.

    sonuçta sistemi belirleyen, bu sistem içine oynatacağı oyuncuları seçip yerleştiren kendisidir. eğer bu oyuncu kadrosu oynatılan sisteme uygun değilse ki görünen o, farklı sistemlerde oynatıp daha fazla verim almak da kendisinin elinde. oynattığı oyun sistemi ve dizilişi fazlasıyla kötü. en azından bizim oyuncu kadromuz için kötü. kimse oyun içinde nerde duracağını nereye koşacağını nerde top alıp vereceğini nerde yardıma geleceğini bilmiyor. en azından gün itibariyle öyle gözükmekte. tv karşısında maçı izleyen bir çok insan top rakip takımdayken takımdaki büyük açıkları net olarak görmüştür.orta sahanın dirençsizliği ve top tutamayışı da çok net. ve bir takım bu kadar mı kötü hücum yapar! hatta açıkçası tüm hücum anlayışı uzun ara top üzerine kurulu. hatlar arasında feci halde bir kopukluk mevcut. hal böyle olunca kapanan takımlara karşı kısır, pozisyonsuz 90 dakikalar bizi beklemekte. korkum o ki geçen sene ki deplasman maçlarını arayabiliriz.

    kötü bir maçın üzerine duygusal yorumlar yaptığım zannedilmesin. an itibariyle kendimce gördüğüm problemleri naçizane dile getiriyorum. umutlu olduğum konu ise sistemlerde, dizilişlerde ısrarcı olmayan bir hoca olduğunu okumuş olmam. korkum o ki başarısız geçen uzun bir periyot sonrası arkasında durulamayacağı ve sonrasında 3 sene önceki gibi kaosa sürüklenme ihtimalimiz.

    halbuki çok sıcak ve de cana yakın karizmatik bir insan. inşallah zaman ilacı olur da bir an önce işler yoluna girer. geçmişine bakıldığında bu sabrı kesinlikle hakediyor. bu gece tamamıyla beni saran olumsuz ve umutsuzluğumu belirli bir süre görmezden gelmeliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın