resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 537
    entry biraz arkalara kaldı. malum sözlük pek okumayı sevmez. bu adam almanya milli takımında sol açık/forvet oynadı diye tüm düşüncenizi buna göre kurmak zorunda değilsiniz.

    10/11 sezonunda kölnde novakovic ile çift santrafor oynadı. dikkatini çekiyorum kardeşim sol açık değil. bildiğin yan yana oynadılar. istatistik 32 maç 13 gol 8 asist
    11/12 sezonunda kölnde genelde tek forvet oynadı. bazen novakovic ile çift santrafora döndüler. yine dikkatini çekiyorum kardeşim sol açık sol forvet değil. 29 maç 18 gol 9 asist

    zaten bu performansı ile arsenal'e transfer oldu. ayrıca bayerndeyken de tek forvet/çift forvet çıktığı maçlar oldu.

    yani biz podolskiyi alıyoruz aman tanrım 4-3-3 oynamalıyız sadece 3lünün solunda oynayabilir diye düşünme. burak'ın yerine çok iyi tek forvet de oynar. 4-4-2 de burak'ın yanında çok iyi yardımcı santraforda olur.

    bonservisi konusuna gelirsek havada uçuşan 15-20 milyon rakamları olmaz. çünkü podolski gözden düştü. geçen sezon çok az maça çıktı. formasını kaybetti. dünya kupasında da şans bulamadı. 29 yaşına da geldi. balotelli'nin 20 milyon euroya transfer olduğu piyasada maksimum değeri 10 milyondur. eğer gerçekten transfer etmeyi kafaya koyduysak ünal aysal'ın 7,5-8 gibi bir rakama bağlayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın