• 1
    bu başlıktaki "santrafor" kelimesinin yerinde 2 sene önce "drogba" kelimesi yer alıyordu. e tabi taraftarın çıldırdığı arzunun adresi belliydi, ünal aysal kendisine uzanan mikrofona "taraftar ne istiyorsa o olur, o olacak" gibi bir beyan verdi.

    hepimiz şaşırdık, "oha lan, acaba? cidden mi?" dedik, bazı felaket tellalı gamlı baykuş yazarlarımızın yine sözlükte "la bi sittirin gidin, adam drogba'yı da alırız demeyle drogba alınır mı?" şeklinde yorumlar yaptılar...

    o beyandan yaklaşık 2 ay sonra drogba devre arası transfer olarak galatasaray'a imza attı. iyiydi, kötüydü, yeterliydi, yetersizdi tartışılabilir, ama ünal aysal taraftarı dinledi mi? dinledi?

    bu ünal aysal ya da mevcut galatasaray yönetimi için yeni bir durum değil, genel yaklaşımlarına bakarsanız taraftarın bir "mutabakat" halinde oldukları oyuncuları transfer etme gibi bir yaklaşımları var.

    ancak;

    2014-2015 sezonu öncesi çok önemli bir santrafor sıkıntısı yaşıyoruz
    ve bizlerin bile üzerinde mutabakata vardığı bir santrafor yok,
    biz bile "ünal başgan'dan şunu istedik ama almadı" diyemiyoruz?

    gözünüzü seveyim bari şu başlık altında "yorum - sebep - sonuç" kurun da başkan'dan transfer sezonu kapanmadan talepte bulunabileceğimiz bir isim üzerinde uzlaşı olsun.

    öyle "forvet lazım forvet" demekle malesef olmuyor hacılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın