resim
Éder Fabián Álvarez Balanta
Takım:CD América
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Kolombiya
  • 80
    fiziği müthiş olan futbolcu. 30 mart 2014 boca juniors river plate maçını izlemiştim. gerçekten muhteşem bir fiziği vardı. ya da bu fiziği çok iyi kullandığı için gözüme iyi gözüktü. çünkü vücudunu topla rakibinin arasına koyduğu zaman topu almanın imkanı yoktu neredeyse. müthiş bir konsantrasyonu vardı ama maçın boca juniors maçı olduğunu düşünürsek konsantrasyonunu daha doğru değerlendirmek için farklı maçlara bakmamız lazım. kademe anlayışı da iyi ama biraz gecikiyor gibi kademelerde.

    aşırı özgüvenli bir oyuncu ama sözlükte korkulduğu gibi bir dany değil. bazen rakibi kendisine çok yakın olduğu halde top kontrolü yapmaya çalışıyor, top kontrolü de bir defans seviyesinde olduğu için topları kaptırma riskiyle karşı karşıya kalıyor. bu da kalesinde pozisyon oluşmasına neden olabiliyor. ama bu durum fazla olmuyor yani daha önce de dediğim gibi bir dany değil. *

    bu entryi zamanım dar olduğu için biraz devrik cümlelerle yazdım ama genel olarak şunu söyleyeyim:

    yaşına göre gayet iyi bir oyuncu ve potansiyeli olduğu da açık. 6,5 milyon eder bence. biz veremezsek de başka takımlar verir bu parayı alır bu adamı bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın