resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 504
    kendisi aslen alman değil polonya'lıdır.
    agresif ve uyumsuz olduğu doğrudur, ancak melo'ya kafa tutacak kadar aptal değildir, yani herhalde değildir, öyle tahmin ediyorum.

    bununla birlikte, nuri şahin'e yaptığı hareket ve yediği ayar sonrası yaptığı hareket için nuri'den de özür dilemiştir kendisi tv'ler önünde.
    arsenal'de uzun süredir düzenli forma bulamamasına rağmen sorun çıkarmışlığı da yoktur hani.

    bizim takımımızda da rahatça anlaşabileceği almanya'da yetişmiş gurbetçi futbolcular ve sneijder vardır ki kendisi için gayet de uygun bir ortam oluşturmaktadır.
    melo da türkiye'ye gelmeden önce "en sorunlu 10 futbolcu" listesine giriyordu ancak galatasaray'a geldiğinden bu yana emre belözoğlu'na verdiği ayar dışında vukuatı olmamıştır ki o ayar da gururumuzdur.

    şu ön yargı olayından biraz sıyrılmak lazım... adam kariyerinin son çeyreğine giriyor, galatasaray gibi kendisine değer verebilecek, vizyonu açık ve hedefleri olan bir takımda banko oynayıp kariyerini tekrar tırmandırma fırsatı var.

    böyle bir şansı harcayacak bir adam değil kendisi. baros'un yıllarca kral olarak hizmet ettiği formaya podolski 2 kat fayda verir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın