resim
Dirk Jan Klaas Huntelaar
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:ara verdi
Yaş:41
Uyruk:Hollanda
  • 240
    muslera, melo ve sneijder'in yerinin banko olduğunu düşünürsek, gelmesi halinde ya bruma'nın kesik yemesine ya da defans hattımızın tamamen yerli olmasına sebep olacak futbolcu. bu durumda sakatlıklarla boğuşan ve ne yazık ki henüz sezon boyunca sürekli 90 dakika oynayabilecek formda olmayan bruma'yı kesmek daha mantıklı gibi. ayrıca komple yerli oyunculardan oluşmayan bir defans hattı da akıl sağlığımız için daha iyi olur. bruma'nın +3'ten oyuna dahil olarak fark yaratmasını bekleyebiliriz bu durumda. tabi ben de dahil olmak üzere tüm taraftarımızın bu sene bruma'dan beklentisi çok yüksek, sürekli onu ilk 11'de görmek istiyoruz fakat top-class bir golcü eksikliğimiz de bariz. burak'ı severim fakat umut'la beraber koca bir sezonu kaldıramazlar. ayrıca şampiyonlar ligi'ni de düşünürsek yabancı bir forvet elzem görünüyor.

    ha tabi bana sorarsanız huntelaar'ın transferi şu şartlar altında pek gerçekçi değil. campbell'ın bile gelme ihtimali daha yüksek mesela zira kiralama gibi bir opsiyon var fakat huntelaar için böyle bir durum söz konusu değil. bonservis + maaşını göz önünde bulundurduğumuzda drogba'dan bile daha pahalıya mal olacağını düşünüyorum. çok sevdiğim ve sneijder'le çok iyi anlaşacağını düşündüğüm bir forvet olsa da en azından şimdilik (ya da adam gibi bi sponsorluk anlaşması yapana kadar) zor görüyorum bu oyuncunun transferini.

    yine de yukarıda yazdığım şeyler geçerlidir. huntelaar olmasa da herhangi bir kaliteli, sıradan bir forvetin sahip olduğu özelliklerin yanında bazı artıları olan (u: teknik, pas, oyun görüşü, topsuz alan, top kontrol, top sürme, çalım, hava hakimiyeti, takım oyunu vs. )*avrupa futbolunun tozunu yutmuş ve özellikle de sneijder'in ritmine ve zekasına ayak uydurabilecek bir yabancı forvet lazım bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın