• 236
    zeka seviyesi 0-7 yaşa hitap eden, gerek kitlesi gerek formatı gerek konsepti, gerek sunucusu ve gerek yapımcıları ile alenen fikri zikri tarzı uslubü belirli kişiler tarafından yapılan programları izleyip onlara kızmak , bozulmak başlı başına saçmalık bu bir,
    hepsini es geçtiğimiz takdirde hakaret diye nitelendirdiğiniz 'cincon' ,'6s' hadi bizi de geçiyorum '8taş' , 'fbjk' ve türevleri tüm abidik gubidik saçma cümleleri kafaya takıp hakaret olarak nitelendirmek gereksiz bir zaman kaybı bana göre.
    ilkokul seviyesindeki tartışma muhabbetleriyle o benim saçımı çekti ben de onun silgisini aldım ile eş değer bu da iki.
    rtük e şikayet edecekmişiz, yürüyüş düzenleyecekmişiz, kulüp açıklama yapacakmış, dava açacakmış, x sunucu özür dileyecekmiş . ben bunları gereksiz olarak buluyorum ve zerre de takmıyorum.

    örnek vermek gerekir mi bilmiyorum ama kim milyoner olmak ister adlı yarışmada aziz yıldırımın doğru mu samet konuşması sesli soru olarak sorulmuş kahkahalar atılmıştı http://www.youtube.com/watch?v=CiLAaTljvBA , yine örnek vermek gerekirse cnn türk de yayınlanan ne haber programında aziz yıldırım ile ilgili bir soru vardı ve oldukça bel altıydı http://kralspor.ensonhaber.com/...m/haber.php?id=36896 o yüzden geçelim bunları. işimize gücümüze bakalım biz kim ne derse desin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın