resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 78
    --- alinti ---

    ispanyol basını, ibrahimovic'in 40 milyon avro + eto'o karşılığında barcelona'ya imza attığını duyurdu.
    katalan ekibinin bu transfer karşılığında 40 milyon avro ve samuel eto'o ve hleb'i italyan devine kiralık olarak vereceği bildirildi.

    2008/09 sezonu'nda la liga, ispanya kral kupası ve şampiyonlar ligi'nde şampiyonluğu elde ederek taraftarını sevince boğan barcelona; transferde de ilk büyük bombasını patlattı.

    ispanyol basını; katalan ekibinin "ibracadabra" lakaplı isveçli süper yıldız zlatan ibrahimovic konusunda serie a şampiyonu inter'le her konuda anlaştığını iddia etti.

    perşembe akşamı geç saatlerde inter başkanı massimo moratti'yle görüşen joan laporta, txiki begiristain ve raul sanllehi'nin pazarlık masasından mutlu ayrıldıkları bildirildi.

    barça'nın bu transfer karşılığında 40 milyon avro ve samuel eto'o'yu italyan devine vereceği bildirildi. buna ek olarak da; dilediğince forma şansı bulamadığı için barcelona'dan ayrılmak istediğini açıklayan belaruslu orta saha oyuncusu alexander hleb'in de kiralık olarak çizme'nin yolunu tutacağı tahmin ediliyor.

    katalan ekibinden yıllık 13 milyon avro karşılığında 5 senelik sözleşme isteyen samuel eto'o'nun toplam maliyetinin 65 milyon avro'yu bulacak olması sebebiyle bu transferde kullanıldığı sızan haberler arasında.

    --- alinti ---

    kaynak : http://www.milliyet.com.tr/...latti&ver=26
App Store'dan indirin Google Play'den alın