2014 Türkiye Süper Kupası Final Maçı
20:29 Manisa 19 Mayıs Stadı
2 - 3
Penaltılar Sonucu
  • 35
    wesley sneijder'in dünya kupasından fizik olarak hazır dönmesi ayrıca şu an hala antrenör eşliğinde çalışıyor olması nedeniyle maçı kaçıracağını düşünmüyorum. hocamızın söylediği gibi 13 ağustos'da dahil olursa kamp ve antreman programına 12 gün wesley gibi bir futbolcu için gayet yeterli bir süre.

    maç ile ilgili genel bir düşünce belirtmek gerekirse orta sahaya her zaman ki gibi selçuk ve melo ikilisiyle başlarsak o bölgede ki hakimiyet yine bizde olacaktır. melonun sert ve dikine oynaması selçuk'un hazırlık maçlarında istekli ve hırslı gözükmesi beni bu yönde düşündürüyor. selçuk ve melo o bölgede harikalar yaratırsa fenerbahçenin yumuşak bölgesi olan orta sahasını devre dışı bırakabiliriz. 2.bölgeye diğer oyuncularımızdan gelecek pres hataya zorlar, bunları çok sık gerçekleştiriyorlar daha öncede yaşadık aynı durumları o yüzden kendi futbolumuzu oynamalıyız.

    hucüm hattına gelince wesley-bruma-olcan-burak fenerbahçe savunmasını tir tir titretecektir. wesley'den 90dk'lık performans gelmese bile üst düzey 45dk oynaması kilidi çözer. bruma ve olcan'a çözüm bulamayacakları için muhtemelen bekleri hucüma çıkmayacak. bu durumda bizim çok üretken olmamız gerekecek. bekler kilitlenmişken burak-wesley ikilisine epey iş düşecek ve hiç şüphesiz ikisine sonuna kadar güveniyor ve inanıyorum.

    bizim için en önemli ve motive edici olay ise karşılaşma sonrası kupa verilecek olması. bu olay tamamen ibreyi bize doğru çeviriyor.

    (bkz: zaferler senin ruhunda var)

    (bkz: kupa beyi galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın