resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3607
    (bkz: kanser)

    öyle böyle kötü oynamiyor. 6 ağustos 2014 galatasaray atletico madrid maçında yine kac tane basit top kaybi yapti ben sayamadim. o kadar basit pas hatalari yapiyor ki akil alir gibi degil. valla tanimayan birine bu adam realde, bayernde oynadi desen götüyle güler heralde.

    sözlük yazarlarinin su hamite gosterdigi sabir da inanilir gibi degil. öyle bir aliskanlik var burda. yazarlar zamaninda gelisine cok sevindigi, methiyeler düzdügü adamdan bir cacik olmadigini bir türlü kabul edemiyor. amrabata da yapildi bunlar uzun süre. "aslinda söyle yetenekli böyle yetenekli" diye masallar anlatildi burda. su yukarda yazilanlara bakin. hamit dün ne yaptigini bilerek oynamis falan fisman. eger dun ne yaptigini bilerek oynadiysa bu adam deli. yani futbolda aldigin toplardan cogunu kaybetmek pek mantikli bisey degil zira.

    eşşek yüküyle maasi var. siz kisilik özelliklerini de cok seviyorsunuz hamitin. keske kendi gidip yönetime zamaninda raulun yaptigi gibi "ben bu kadar parayi bu formumla haketmiyorum. indirim yapalim" falan dese. ne kadar kaldi sözlesme bitimine bunun? gitse de kurtulsak su kanserden, külfetten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın