resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 426
    öncelikle (bkz: #1501998)

    kendisinin futbolun "romantik" olarak tabir edilen kesiminden bir insan olması takımın başında başarı yakalayabilmesi açısından son derece önemlidir. nitekim türk futbolcusu ancak "baba gibi gördüğü" bir adam için sahada kapasitesinin üzerinde futbol oynar. sen, ben dahi "baba gibi yahu" diyorsak oyuncu neler diyordur sen düşün.

    öte yandan oynattığı futbola baktığımızda özellikle geçen sezonun ekim sonrası döneminden daha ofansif bir futbol oynayacağımızı anlıyoruz. umarım sezon başladığında bu çizgimiz değişmez. her ne kadar hazırlık maçları bir kıstas değil ise de, hazırlık maçlarında ileride daha çok topla oynayan ve bu oyunu efektif olarak (yana yana pas vermeden) oynadığımızı ve sayıca fazla pozisyona girdiğimizi görüyoruz. bu bir avantaj. çünkü geçen sene özellikle deplasmanlarda bir devrede kaleciye yaklaşmadığımız maçlar olduğunu hatırlıyoruz.

    şu ana kadar en büyük dezavantajı takımın organize bir kamp çalışması yapmamış ve kendi ayarındaki takımlarla top oynamaması olarak gözüküyor. nitekim prandelli'nin dünkü maçtan sonra yaptığı %50'deyiz açıklamasından da bu anlaşılıyor. siz antrenman sahasında ne kadar taktik de çalışsanız bunu farklı rakipler ve farklı sistemlere karşı denemedikten sonra taktiğe alışma ve taktiği başarıyla uygulamak zor.

    kendisine inanılmaz inanıyorum ve güveniyorum. ne var ki yönetimin de güvenmesi ve -eğer isterse- 1-2 transferi kesinlikle yapması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın