resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 96
    yiğit gökoğlan ile kıyaslanması mevcut şartlar gereği normal olsa da futbol itibariyle biraz anlamsız olan futbolcudur.

    yiğit gökoğlan ortalamanın baya üzerinde bir sprinter olup tam bir açık alan futbolcusudur. çalım tekniğinden ziyade hızıyla iş yapar. ayrıca gol vuruşları ve şutları baya etkisizdir. standart düzeyde ortaları, ortalamanın biraz üzerinde de topu yerden içeri kesme becerisi vardır. tarzı ise biraz bencildir ve top kaybına müsait bir yapısı vardır. fizik gücü ise yetersizdir ve mücadeleci bir oyun anlayışı yoktur. bize geldiğinde 23 yaşındaydı ve kendini kanıtlamış olmaktan ziyade potansiyelli bir yıldız adayı görünümüne sahipti...

    yasin öztekin ise yiğit gökoğlan kadar hızlı değildir fakat bilekleri daha incedir. dar alanda da, açık alanda da kendisine pozisyon yaratabilir. topu yerden rakip ceza sahasına kesmek yerine nokta atışı ortaları tercih eder ve bunda daha başarılıdır. gol vuruşları ve uzaktan şutları da bir kanat oyuncusu için gerçekten iyidir. yine bencil bir tarzı vardır fakat işine geldiğinde pas oyununu da gayet iyi oynar. saha içerisinde biraz piç bir tarzı vardır ve adam adama mücadeleden kaçmaz. engin baytar benzetmesi bu açıdan doğruluk payına sahiptir. borussia dortmund patentli bir alman altyapısına sahip olması da bambaşka bir avantajıdır. son olarak da yaşı 27'dir ve kendisini kanıtlamış bir oyuncudur.

    başarılı olur veya olmaz, şahsen mevki itibariyle transferini gereksiz buldum ve çok da heyecan yaratan bir isim değil. kaldı ki yaşı da öyle aman aman genç değil. lakin yiğit gökoğlan kendisi için kıyas açısından biraz alakasız kaçmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın