resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 1032
    unal aysal "cilek degil caliskan ari" dedi, uefa "ffp ulan" dedi vs. ama bu sezonun firsat transferi olmasi ihtimali dahilinde isin icine drogba ve sneijder'i de katarak maliyet/risk/katki ekseninde kendimce bir analiz yaptim:

    -takimda su an en fazla kazanan sneijder kadar maas alir, belki biraz daha fazla. en fazla drogba kadar. takim ici dengeleri sikip atabilir mi? pek sanmam, zaten butun sozlesmeleri iyilestiriyoruz.
    -avrupa futbolundan cok uzak kaldigi ve yasi 34'e geldigi icin kesinlikle drogba'dan daha riskli transfer olur. sneijder'le karsilastirinca tam olarak bir karar vermek zor cunku sneijder'e 28 yasinda 7.5 ml euro bonservis verdik ama 6 ay futbol oynamamisti, sakatligi vardi, uyum konusunda drogba gibi pat diye performans gostereceginden emin degildik vs... roni ise gelse/gelirse en fazla 1-1.5 yillik olur. *
    -katki meselesine gelince o kadar yetenekli ki eger tutarsa son 1.5 senedir drogba ve sneijder'in verdigi toplam katkiyi tek basina 1.5 senede verebilir. verebilir cunku oyle bir kapasitesi var. o maksimum verimi biz alabilir miyiz tabi orasi buyuk bir soru isareti ve cogunlukla da teknik direktorle alakali bir konu. bu arada unutmamak lazim sneijder ilk 6 ayinda, drogba son 6 ayinda neredeyse hic yoktu.

    "sneijder varken ne gerek var" diyenler olacaktir, "yabanci kurali varken olmaz" diyenler olacaktir, "cok yaslandi biz katar'miyiz" diyenler olacaktir, ama bu ronaldinho beyler. besiktaslilarin agiz sulari akarken, fiko da bok atmaya devam eder.

    1 sezon icin verecegin maksimum 4-5 milyon euro maasla kulup batmaz, ama cok seyler kazandirabilir. hic oynamasa kafadan 6-7 mac alir.

    sonuc: transfersizlik adami cok gaza getiriyor arkadas :( campbell'i taraftar olarak cok istedik olmadi, almeida'ya 2 yilda verecegin parayi su adama ver yildiz izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın