resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3734
    kendsiyle ilk flört haberleri çıktığında son derece kızmıştım. o zamanlar bu saygın platformda yazarda değildim. geldiğinde son derece faydasız olacağını düşünen insanlardan biriydim ve her kötü sonuçla beraber al işte gördün mü? sorularını soran ve atar yapan ergen modundaydım ve açıkçası pek çok saygın takımda neden çalıştığını ve neden bu kadar övüldüğünü anlamakta zorluk çekmiştim.

    ama zaman dediğimiz şey o kadar çok şeyi gösterdi ki zamanla yüzümüze bir tokat gibi çarptı bunları tek tek. insan bir şeyi kıymetini kaybedince anlıyor. bizlere tanıtılan servet avcısı kadın tipinden o kadar uzak bir karaktermişsin ki sayın mancini senin gibi idealleri ve beyefendilik ruhunu taşıyan insanları görmekten bir şekilde de olsa varlığını bilmekten büyük bir keyif aldım.

    şimdilerde anlıyoruz nasıl bir insan ve ruha sahip olduğunu. takım ruhunu ne kadar çok benimsediğini ve bunun için kan kusup kızılcık şerbeti içtim demenin arkasında olanları. seni buraya getiren insanlar hakkında sebepli sebepsiz kızsakta şimdilerde bu güzelliği içimizde yaşattıkları için çok mutluyum ve teşekkür etmek boynumuzun borcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın