resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 7459
    az önce kanalları gezerken denk geldim. 2013/2014 sezonunun 33. haftasındaki trabzonspor maçı, lig yarışı kopmuş fenerbahçe şampiyonluğunu alan ilan etmiş. neyse. maç da gayet rahat geçmekte 2-0 öndeyiz. telles gereksiz yere olcanı düşürüyor ve trabzon penaltı kazanıyor. kale arkası kamerasından pozisyonu gösterirken melo da görüntüde. hakem penaltıyı verince tek kelimeyle çıldırıyor. hakeme de değil yanlış olmasın. telles'e kızıyor. ilk başta uzaktan telles'e bir şeyler söylüyor sonra telles'in yanına gelip kızmaya devam ediyor. telles hatasının farkında melo'nun yüzüne bakamıyor.

    bu adamı seviyor olmamızın belki de en büyük nedenlerinden biri bu. savaşıyor, yenilgiyi asla kabullenmiyor. telles'e bu kadar kızıyor olmasının bir güzel tarafı da telles'e abilik yapmasından. telles'in de melo'yu nasıl sevdiği gerek açıklamalarından gerek fotoğraflarından gerek de melo ona kızarken başını önüne eğiyor olmasından belli. mesela selçuk inan'ın emre çolak'ı gördüğü aptalca kırmızı karttan sonra saha içinde azarlaması da benim hoşuma gidiyor. neyse.

    melo'nun galatasaray için çalışan çabalayan her futbolcuyu sahiplenmesi, arasının iyi olması giydiği formaya ne kadar değer verdiğini de gösteriyor. çok güzel adamsın melo.

    edit: pilgrim ekledi. santrada melo telles'in yanına gidip moral de vermiş çocuğa. melo sen nasıl bir adamsın. helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın