• 14
    galatasaray için direk zararlıdır.
    elimde imkan olsa stad girişlerine bir alet koyar tüm siyasi görüşleri maç bitene kadar silerim.
    nedenine gelince; burası isviçre değil
    bizim gibi ülkelerde işin bokunu çıkarmak adettendir, ayrışmak için bahaneyi kolay buluruz ve sonu kanlı kavgalı biter genel olarak kimsenin kendinden başkasına tahammülü olmadığı, karşı görüşü direk hain ilan ettiği bir ülkede yaşıyoruz.
    sözlük genelinde ve hatta bu başlık altında bile ayak üstü verilen fetvalar, birbirine ayar vermeler havada uçuşuyor
    sonra tribünde x olayı protesto edenleri dövüyorlar diye dert yanıyoruz yahu tam tersi bir güç dengesi olsa karşı taraf diğerlerini dövecek niye dürüst olmuyoruz.

    bunun sağı solu x y z partisi yok, bu ülke içerisindeki hiçbir kulüp belli bir siyasi görüşün temsilcisi değil aksini söyleyen hayal görüyordur,
    sol gelenekten gelen bir ailede baba fenerli çocuk galatasaraylı yada tam tersi, baba tarikat mensubu galatasaraylı çocuk bjk'li, aile x partili bjk'li torun fenerli gibi örnekler istisna değil normal bir görüntüdür bu ülkede.
    o yüzden galatasaray sadece solcuların, sağcıların, dincilerin, türklerin, kürtlerin, aborjin yada heteroseksüellerin takımıdır diyen biri en hafif ifadeyle türkiye'de yaşamıyordur ya ülke gerçeklerinden bihaberdir.

    kimse kusura bakmasın, bu kulübün gerçek sahibi taraftardır, lise ile gurur duyarım evladımı oraya gitmesi için teşvik ederim giderse kasım kasım kasılırım ama kulübün gerçek sahibi taraftardır ve o taraftarların 25 milyon farklı görüşü olması muhtemeldir,
    daha açık olayım akp denilen partiyi ve onun başındaki adamı bit kadar sevmem ama bir adam sırf akp'li yada o adamı seviyor diye galatasaray tribününde ona trip yapacak ona küfür edecek, siyasi görüşlerini eleştirecek değilim.

    senelerce ülkede ki en ileri demokrasi tribünlerde yaşandı onlarca farklı görüş bir o kadar farklı ırk kolkola omuz omuza tek bir paydada birleşti ve bunun böyle kalması gerekiyor, bunu bozan kim olursa olsun bırak kendi dünya görüşümle aynı adamı babamın oğlu olsa karşısında olurum, oluyorum, olmaya da devam edeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın