resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 5530
    beklenenden çok daha fazlasını takıma vermiştir ve bence vaktinde ayrılmıştır. doğal olarak, rıdvan'ın tahmini doğru çıkmamış ve kendisi elimizde patlamamıştır.

    gidişine üzülen arkadaşların şu konuları mantıklıca düşünmelerini isterim:

    1) bu adamın maddi yükünü kulüp kaldıramıyordu artık. (eray'a 4 yılda 4m euro vermekle, drogba'ya 1 yılda 4m euro vermek, finansal fair-play açısından aynı şey değildir.)

    2) özellikle frikiklerde mesafe tanımaksızın şut çekmesi vs., takımın beyni selçuk'u psikolojik olarak çok yıpratıyordu. selçuk'un formayı çıkarıp gitmeye kalkması, bu psikolojinin ürünü bence (drogba istediği gibi at koştursun, biz kötü oynayınca ıslıklanalım psikolojisi)

    3) bu sene başarısız olursak, en başta ıslıklanacak olan adam drogba'ydı, bunu tribüne giden herkes rahatlıkla söyler. benim olduğum güney tribününde artık son haftalarda homurtular başlamıştı çünkü. drogba'yı güzel hatırlayacağız.

    4) drogba'nın etkililiği yavaş yavaş azalıyordu, bunu da çok net bir biçimde gördük. chelsea'de birinci forvet olup çok başarılı olacağını sanmıyorum. (olursa da olsun napayım, bize yararı olmadıktan sonra yemişim didier'i drogba'yı.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın