• 256
    fenerbahçe'nin forma yarışında olası bizi geçmesi durumu bizden daha güzel forma yaptığından değil. 2011 den beri takım zaten çok iyi gidiyor, son senede onun ekmeğini yediler diyelim. bizde haliyle rağbet gösterdik formaya. sneijder geldi aldık, drogba geldi aldık.

    tekrardan formaya rağbet göstermememiz için hiçbir sebep yok ve almak içinde illa yıldız transfer yapmamız gerekmiyor. aldığım ürünün üzerinde galatasaray arması olması benim için yeterli. üstünde arma olan atlet mi yapmış store gerekirse onuda alırım. sadece ben o değil. hepimiz almalıyız.

    buradan ben böyle galatasaraylıyım şöyleyim yazmakla katkıda bulunamıyoruz. sevgimizi bağlılığımızı göstermek için forma şart.

    not: forma konusundaki görüşüm ise son 3 senenin altına düşmüş olsa bile gayet güzel ve hoş formalardır. bulabilecek tek kusur ise parçalı konusudur. ona da çözüm üretiyorlar diye biliyorum. son olarak ise fenerin formasından çok çok daha güzeldir. bunu bizim formamız diye söylemiyorum. objektif olarak baktığım zaman bile bu çok bariz belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın