resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3208
    hakkında nihai kararı prandelli'nin vereceği futbolcumuz. gönderilsin diyenlere hak verebiliyorum. oynadığı oyun türkiye liginde sökmez. çünkü türkiye liginde top oynanmıyor. anadolu takımlarının hepsi büyük takımlara karşı kapanıyor. geniş alan diye bir şey yok. ligimizde geniş alan olmaması amrabat'ın en büyük dezavantajı.
    kapanan oyunları açmanın yollarından birisi dikine etkili paslar. ikincisi adam eksiltebilen kanatlar. bunlardan ilkini yapacak pas yeteneği amrabat'ta yok. peki prandelli ile bu gelişir mi? neden olmasın, zaten prandelli'yle gelişmezse başkasıyla da gelişmez. ikinci olarak adam eksiltme; evet amrabat bunu yapabilir ancak yaptığında kasaplar doğrar.
    yani amrabat için türkiye'de büyük denilen bir takımda oynamak zor gibi gözüküyor.
    ancak ligin tek büyük takımında; galatasaray'da oynayabileceğini düşünüyorum. öncelikle kanat oyuncalarının en çok ihtiyacı olan oyuncu merkez orta sahalar. beklenmedik bir pasla kanat oyuncusunu bire birde bırakacak yada önünde etkili alanlar varken pas atabilecek oyuncular lazım. bunlar emre belezoğlu'yla, potuk'la, oğuzhan'la falan olmaz. sneijder'le melo'yla olur, selçuk inan'la olur.
    ayrıca galatasaray her sene şampiyonlar liginde en azından çeyrek final bekleyen bir takım. tek derdimiz kıytırık türkiye ligi değil yani. şampiyonlar liginde amrabat gibi bruma gibi topla yardırabilecek adamlar lazım.
    bu yüzden bence prandelli nihai kararı verene kadar beklemeliyiz. unutmayın amrabat'a yapılan hakaretler aynı zamanda prandelli'ye yapılıyor. adam dünyanın en iyi teknik direktörlerinden. bırakın kararını versin. hala niye gönderilmedi? neden satılmadı? sözleri prandelli'ye hakaret. satılması gerekiyorsa. yararı yoksa karar biran önce verilir merak etmiyelim. onun doğru karar vereceğine de biraz inanalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın